Short-cuts til mine sider:

30. nov. 2011

Indlæg nr. 300, og TILLYKKE til 3 heldige læsere!

Opdagede lige at dette simpelthen er indlæg nr. 300 i Brilletings Blog, og derfor har jeg netop nu bestemt at der er 2 extra vindere af jule-lækkerheder fra min skattekiste.


Jeg har leget med Random-tingen og fundet 1 vinder af den STORE Brilletings-julepakke med diverse pynt og andet fra min hånd:
 ... som er lige HÉR!



1 vinder af 1 Brilletings-nisse-broche & mal-selv-nisse-julekort:
... som er lige HÉR!



1 vinder af blandede Brilletings-julekort & gavemærker:
... som ikke har en blog, men lige straks modtager en mail fra mig! :-)




STORT tillykke til jer alle! Skynd jer at sende mig en mail med jeres adresse, så jeg kan sende tingene hurtigst muligt. I skulle jo helst nå at nyde godt at dem i den kommende måneds tid!

Og TAK for alle de dejlige hilsner - I er uvurderlige, skønne, hjertevarme og jeg bliver helt glad i låget  og smigret af at læse hvad I skriver til mig!

29. nov. 2011

Der er stadig lidt tid ...

... til Davids fødselsdag i morgen, hvor jeg trækker min Jule-Giveaway!



Jeg får snart markeds-resterne tilbage fra deres tur til Roskilde, og så skal der blandes en STOR fin jule-stemnings-pakke til den heldige vinder!
I anledning af at jeg snart har skrevet 300 indlæg (!) og næsten har 400 læsere (!!!) kan det godt være at der kommer et par ekstra-gevinster, så SKYND dig hen til DETTE indlæg og smid en julehilsen. Så er du med i lodtrækningen om en god omgang Brilletings-Jul!

28. nov. 2011

Klovneri!

Dejlige Mia er kvinden bag en lækker indsamling til et godt formål!

Målet er at samle penge ind til hospitalsklovnenes arbejde, og gennem din støtte har du mulighed for at vinde SÅ mange fantastiske præmier!



Kig forbi KLOVNERI, og hjælp Mia med sit ♥-varme projekt!

26. nov. 2011

Kalendertal - til mine dejlige læsere!

For et stykke tid siden blev jeg inspireret/opfordret til at lave tal, som man kunne sætte på kalendergaver: Meget gerne som man selv kunne farvelægge!

Derfor fik jeg tegnet disse tal, men af én eller anden grund (måske fordi der kom et julemarked i vejen?!) gik mit projekt lidt i glemmebogen!

De første 6 af mine kalender-tal!


Igår fandt jeg så tegningerne igen, fik dem finpudset og har nu smidt dem i 3 forskellige PDF'er: LILLE (med alle tal på et A4 ark), MELLEM (med alle tal på 2 A4 ark) og STOR (med alle tal på 4 A4 ark).

Jeg har valgt at arkene skal være til fri afbenyttelse, og håber at I - trods det fremskredne tidspunkt - kan nå/finde på at bruge dem til ét eller andet! Og jeg vil rigtig gerne se bud på brugen af tallene, så jeg kan smide inspirationen videre!

Du finder PDF'erne lige her:





Og husk nu:

Verden bliver et MEGET smukkere sted når vi tilføjer den lidt farve!

23. nov. 2011

Forkælelse!

Jeg mangler jo lige et indlæg fra Julemarkedet!
Gennem hele weekenden har Lis & Trine vartet os op til den store guldmedalje! Og inden åbning fredag blev der budt velkommen til os med manér, masser af smukke og opmuntrende ord fra de to skønne kvinder, og ikke mindst med en FANTASTISK goodie-bag som de havde samlet til os! Bare fordi de kunne!

Til MIIIIIIIIIG! :-)

Fine bånd, sløjfer, knapper og smykke-grej fra dejlige Camille med bloggen Hverdagshjem!

Spændende frø til haven fra Frøbutikken!

Lækkert stof og prikket kantebånd fra Malika & Rosa!

Den ene side ...

... og den anden side af det lækre håndtegnede bogmærke fra finurlige og skønne Pia Olsen.

Fint bolchestribet kladdehæfte fra Minimega! Og ovenikøbet med blanke sider - så nu er det mit nye tegnehæfte!

Skøn blandet pakke fra Nethelse ... bl.a. med raw-food-slik! Nam nam!!

+ en helt masse guf fra Trine & Lis så vi ikke gik sukkerkolde! ;-)



TUSIND, TUSIND tak til alle sponsorer for at gøre markedsoplevelsen endnu mere lækker og fantastisk!!♥

Og til Café Gran for toplækkert mad ...♥

og endnu engang til Lis & Trine ... fordi de bare er helt fantastiske og har gjort et KÆMPE stykke arbejde! RESPEKT!! ♥ ♥ ♥

22. nov. 2011

Brilleting på Roskilde Julemarked!

Ja, ok ... ikke mig, men mine ting!! Jeg har nemlig sendt mine markeds-'rester' med skønne Britta, når hun i weekenden indtager Roskilde Julemarked.

Ej ... kom og se (og køb!) mine ting på Brittas stand!! (STAND 11);-)

Så nu kan også sjællændere og andet godtfolk som ikke var på marked hér i weekenden i Horsens også få mulighed for at shoppe nogle af mine ting!

Der er desværre nogle ting der allerede er udsolgt, men jeg har sendt et bredt sortiment afsted, så der er noget for enhver smag og tegnebogs-tykkelse!




Med mig hjem har jeg dog taget mine gavemærker - både dem med nisser og dem med engle - og dem kan man bestille over min webshop lige om lidt!

Prisen er 5 stk. for 10,- + porto (sendes som b-post)


21. nov. 2011

Julemarkedet i Horsens - WOW!

WOW er kun et fattigt ord for den GENIALE weekend jeg lige har haft på Popops.dks Julemarked i Horsens!
Alt levede op til forventningerne - ja, oversteg dem på mange punkter!! Der var SMUKKE ting, FANTASTISKE, KREATIVE og SKØNNE mennesker og lokalerne på Torvet 6 emmede af kærlighed og jul på den rigtig FEDE måde!

Rakel var så sød at sende mig dette billede som hun tog søndag - det eneste billede med mig selv på, så det må I hellere få at se! :-) I baggrunden gemmer Anne-Mette sig - hun tilbragte nogle timer søndag med at sidde og holde mig ved selskab og flette de vildeste stjerner !)

Jeg har lige lyst til at vise jer de flotte ting jeg fik købt/byttet mig til. Det blev ikke til nær så meget som jeg kunne have tænkt mig (der var jo bare SÅ meget fedt!!), men jeg fik tilgengæld dækket alle udgifter + startet en lille krea-opsparing af min fortjeneste! NICE! :-D

Jeg byttede mig til 2 fantastisk smukke tørklæder hos Christina. Det ene blev dog foræret væk til Emilie, som tusind tak for hjælpen med marked og for uvurdérlig opbakning op til!
Læg iøvrigt mærke til den flotte 'Gunvor Ask'-hest - det er jo SÅ meget bare lige mig!!


Og hos Christina købte jeg også 2 par lækre bukser til drengene. David var SÅ glad for sine, at han insisterede på at få dem på i børnehave allerede idag! ... derfor må I nøjes med at se Adams fine bukser med stjerner. (Davids er sorte med dødningehoveder)



En rigtig fin frugtpose, som David også allerede har taget i brug - derfor ikke noget billede! Også fra Christina.




... og så fik(!) jeg også liiiige en Gunvor Ask bog (som jeg ikke havde - WOW) og der sneg sig et Bjørn Wiinblad-krus over til mig!! Du er simpelthen bare så dejlig, Christina. Glæder mig allerede til at lave Bjørnebande-ting til dig!! ;-)




Verdens smukkeste cocktailpølser - naturligvis lavet af den helt unikke og ubeskriveligt skønne Laura.  Et super-bytte som naturligvis skal på juletræet iår!! ;-)


Og så en MASSE billeder af alle de LÆKRE ting som jeg byttede mig til eller 
købte hos Helle D! En helt utroligt fantastisk kunstner, hvis univers jeg har forelsket mig helt og aldeles i!
TAK Helle, fordi du var med på marked, så jeg havde mulighed for at møde dig! Og tak for den dejlige sparring vi allerede nu har gang i - det er SÅ spændende!!


Det smukkeste porcelæns-ophæng med påtrykt jule-sangs-udpluk!

Bagsiden af det smukke ophæng
er beklædt med guldplettet pels!


Varmt, blødt og lækkert armbånd med porcelæns-skilt på - "ART LOVER" ... og NEON!♥ 

Den fineste lille engle-kat med guldvinger, blå øjne og NEON-stribet hale ...

Mine 3 smukke, nye Helle D-ophæng på træet i stuen!

Punk Angel ♥ 

Og sidst - men BESTEMT ikke mindst - dette dejlige smykkesæt i NEON-pink! Det byttede jeg mig til hos de supersøde og tophyggelige OhDeer-søstre, som jeg havde den udsøgte fornøjelse at være stand-naboer med i weekenden! Vi hyggede SÅ meget, og de havde helt utroligt mange smukke ting! Kunne have købt mig fattig, og kommer med garanti igen til deres skønne univers af smykker!! Det var en KÆMPE fornøjelse at hænge ud med jer og smykke mig med jeres neon-skønheder!



Jeg var alt for optaget af alt det der skete, at jeg stort set glemte at tage billeder. Lad mig derfor i stedet henvise til følgende superfine 'foto-reportager' fra weekenden: Rakel, Julia, Christina #1 og #2, Asli #1 og #2,  ...  alle dem jeg har glemt eller ikke læst endnu + naturligvis diverse billeder og videoer på popops.dks facebookside.

♥ Og allersidst, men TOTALT ikke mindst, TUSIND tak til Trine & Lis - fordi det hele var så fantastisk og fordi I fik os til at føle os SÅ vigtige!! I er sgu dejlige!! ♥

18. nov. 2011

Det åbner lige om lidt!

Min stand er klar, og der summer af aktivitet og forventnings-glæde! Hold nu KÆFT, hvor er der mange geniale ting!

KOM, KOM ... markedet åbner kl. 16!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Klar, parat .... NUUUUUUU!!

Lige nu sidder jeg i min sofa og hopper af spænding! Og liiiiige om lidt hopper jeg på cyklen og drøner ned til Torvet 6 i Horsens, hvor jeg stiller min LÆKRE stand klar til indryk kl. 16!

Igår var jeg nede og se de smukke lokaler, og smække et par søm i væggen. Trine tog dette  billede af mine papirsblomster og hjemmegjorte væg-vaser!

For dælen, hvor jeg glæder mig - det bliver helt fantastisk!! Jeg lover at live-blogge en gang eller 2 fra markedet og opdaterer med masser af billeder på mandag! Vi SES!

17. nov. 2011

Det har jeg med på marked #11!

Krympebrocher i sort/hvid med mine 'streger'. Mange varianter og ingen ens.

I morgen går det løs med det FEDESTE JULEMARKED, så dette bliver det sidste "det-har-jeg-med-på-marked"-blogindlæg.

Jeg har stadig ting med som jeg ikke har vist jer, så hvis du vil have det hele med (og en HELT MASSE mere hos de andre SUPERDYGTIGE udstillere) så kig forbi Horsens hér i weekenden!
For mere info se: Facebook.com/popops.dk

Og HUSK nu lige at sige hvem du/I er, så jeg få sagt ordentligt hej! :-D

Published with Blogger-droid v1.7.4

16. nov. 2011

Det har jeg med på marked #10!

Små nisse-softie-brocher.
Published with Blogger-droid v1.7.4

15. nov. 2011

Det har jeg med på marked #9!

"Guldlok & de 3 bjørne"-dukker til dramatisering og leg.
Published with Blogger-droid v1.7.4

14. nov. 2011

Det har jeg med på marked #8!

"Rikke" & "Rune" softies! Færdigsyede! ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

13. nov. 2011

Det har jeg med på marked #7!

Nisse-gavemærker i alle regnbuens farver.

Der er helt sikkert nogle af disse i min jule-giveaway!
Published with Blogger-droid v1.7.4

12. nov. 2011

Det har jeg med på marked #6!

Lav-selv-blomster! Klippeark til blomster som du selv kan farvelægge og tilpasse til dit hjem!
Published with Blogger-droid v1.7.4

11. nov. 2011

Det har jeg med på marked #5!

Fiske-softies!
Published with Blogger-droid v1.7.4

10. nov. 2011

Det har jeg med på marked #4!

Læssevis af engle-gavemærker i glæde farver (meget bedre end på billedet!)

Og disse er naturligvis også at finde i min jule-giveaway! :-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

9. nov. 2011

Det har jeg med på marked #3!

Nisse-ærteposer der både fungerer som julepynt og legetøj til ungerne!

... og mon ikke der sniger sig et par af disse i min jule-giveaway?! ;-)
Published with Blogger-droid v1.7.4

8. nov. 2011

Det har jeg med på marked #2!

Tryk af mine illustrationer på LÆKKERT papir i A5-format.
Published with Blogger-droid v1.7.4

7. nov. 2011

Det har jeg med på marked #1!

Ugle-klippeark ... fordi de stadig falder i mine skønne kunders smag og fordi jeg selv bliver vildt glad af at kigge på farverne!
Published with Blogger-droid v1.7.4

6. nov. 2011

Fra i morgen ...

... starter en lille føljeton hér på bloggen.
Frem til markedet d. 18. november vil jeg - hver dag - poste et indlæg fra min telefon med lidt info og et foto om et produkt som skal med på marked!
Der vil komme en lille kommentar ved de af produkterne som også kan findes i min jule-giveaway, så I kan se hvad I kan vinde. :-)

Og så lige en tak til Trine, Lis, Nanna & alle de andre skønne kvinder som jeg har haft fornøjelsen af at klippe-klistre sammen med hér i eftermiddag! Det var SÅ hyggeligt! :-D

Published with Blogger-droid v1.7.4

2. nov. 2011

Det dér marked, ikk'å ...

det fylder mit hoved! Og alligevel kan jeg ikke finde ud af hvad jeg skal skrive!


  • Jeg tror godt at I véd at jeg glæder mig?!

  • Jeg tror godt at I véd at jeg har rigtig travlt med at producere!?

  • Jeg véd at I ligesom mig véd at det er lige om lidt!!

  • Jeg håber at I glæder jer bare halvt så meget som mig (muligvis ligeså meget som mig, hvis du også er udstiller!)!!

  • Jeg håber også at du kommer og hilser på hvis du er gæst på markedet - og præsenterer dig. Så gi'r jeg nemlig et kram! ;-)


... jeg ville gerne vise billeder, men kan ikke bestemme hvad jeg har mest lyst til at vise jer, og derfor bliver det ikke en Brilleting men ...





Ha' en rigtig lækker onsdag derude i mørket, allesammen!


Related Posts with Thumbnails